© Baykuş Haber

Lastiği patlayan hafriyat kamyonu başka bir araca çarpıp devrildi

KOCAELİ’NİN GEBZE İLÇESİNDE SEYİR HALİNDEYKEN LASTİĞİ PATLAYAN HAFRİYAT KAMYONU, YOLDAN ÇIKARAN PARK HALİNDEKİ BAŞKA BİR ARACA ÇARPIP DEVRİLDİ. KAMYONUN İÇİNDEN YARALI OLARAK ÇIKAN SÜRÜCÜ, HASTANEYE KALDIRILDI.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen bir trafik kazası, bir hafriyat kamyonunun lastiğinin patlaması sonucu park halindeki bir araca çarpması ve devrilmesiyle gerçekleşti. Olayda, kamyon sürücüsü yaralı olarak kurtarıldı.

Kaza, Tavşanlı Mahallesi Ballıkayalar mevkiinde meydana geldi. Kamyonun sürücüsü F.K., seyir halindeyken lastiğin patlaması sonucu kontrolünü kaybederek yoldan çıktı. Kamyon, park halindeki bir Tofaş marka otomobile çarpıp devrildi. F.K., kendi çabalarıyla kamyonun içinden çıkarak yaralı bir şekilde kurtuldu.

Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Yaralı sürücü, sağlık ekipleri tarafından ambulansta ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye sevk edildi.

Jandarma ekipleri, kaza hakkında inceleme başlattı. Bu tür kazaların önlenmesi için gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması gerekmektedir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER