© Baykuş Haber

Levent Eriş: Lige güçlü bir şekilde başladığımızdan ötürü mutluyuz

TFF 2. LİG. KIRMIZI GURUPTA MÜCADELE EDEN GMG KASTAMONUSPOR, LİGDE ÇIKTIĞI ÜÇ KARŞILAŞMANIN ÜÇÜNÜ DE KAZANDI.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta üst üste üç galibiyet alan Kastamonuspor'un Teknik Direktörü Levent Eriş, takımın başarısının uzun vadeli bir oyun olduğunu vurgulayarak, "3 maç kazandık diye ne şampiyon olduk ne de play-off'a kaldık" dedi. Eriş, önlerindeki maçlara odaklanarak mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

Kastamonuspor, ligdeki üç maçını da kazanarak lider konumda bulunuyor ve İnegölspor ile oynayacakları maçta da galibiyet arıyor. Teknik Direktör Levent Eriş, haftalık basın toplantısında yaptığı değerlendirmede, takımın başarısının futbolun uzun vadeli bir oyun olduğunu gösterdiğini ifade etti. Eriş, geçmişi unutup önlerine bakmaları gerektiğini vurgulayarak, "Kazanacağımızı biliyoruz. Böyle başlangıçlar umutla bakmamıza yardımcı oluyor. Oyuncularımın mücadelesinden ve takımdaşlığından memnunum" şeklinde konuştu.

Fethiyespor maçını da değerlendiren Eriş, zorlu bir deplasmanda iyi bir sonuç aldıklarını ancak hakem hatalarına rağmen galip geldiklerini söyledi. Takımının son dakikalarda yaptığı hamlelerle maçı kazanma isteğini gösterdiğini dile getiren Eriş, "Şampiyonluk kazanmaktan ve kazanma isteğinden geçer" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER