© Baykuş Haber

LGS birincisi: Bu yola ’birinci olacağım’ diye çıktım

İbrahim UĞUR/ERBAA (Tokat), (DHA)- LİSELERE Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavda tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan Tokat Erbaa Gaziosmanpaşa Ortaokulu Öğrencisi Hacı Hasan Ocak (14) bu yola birinci olmak için çıktığını ve başarılı olduğu için sevinçli olduğunu söyledi. Ocak, ”Bütün öğretmenlerime buradan teşekkür ediyorum. Onların bende çok emeği var” dedi. 

Erbaa, Tokat'ta yaşayan Gaziosmanpaşa Ortaokulu öğrencisi Hacı Hasan Ocak, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavda tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. Hacı Hasan Ocak, bu başarıya ulaşmak için disiplinli çalışmanın ve öğretmenlerinin desteğinin büyük önem taşıdığını belirtti. Ailesi ve öğretmenlerinin desteği ile bu başarıya ulaştığını ifade eden Hacı Hasan, Galatasaray Lisesi'ne gitmek ve yazılım mühendisi olmak istediğini söyledi. Ayrıca, öğretmenlerine teşekkür etti.

Öğrencisini ziyaret eden Gaziosmanpaşa Ortaokulu Müdürü Ömer Çetin, Hacı Hasan Ocak'ın düzenli, disiplinli ve gayretli bir şekilde çalışarak bu başarıyı elde ettiğini vurguladı. Öğrencisine ve ailesine tebriklerini ileten Çetin, Hasan'ın hem Erbaa hem de Türkiye için gurur kaynağı olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER