© Baykuş Haber

LGSde yüzde 1lik dilime giren 42 öğrenciye teşekkür belgesi

KIRKLARELİ VALİSİ BİROL EKİCİ, 2023 LGS SINAVINDA İL GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME GİREN 42 ÖĞRENCİ, AİLELERİ, OKUL MÜDÜRLERİ, ÖĞRETMENLERİ VE MİLLİ EĞİTİM CAMİASIYLA BİR ARAYA GELEREK, TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, 2023 LGS sınavında il genelinde yüzde 1'lik dilime giren 42 öğrenciyi, aileleri, okul müdürleri, öğretmenleri ve milli eğitim camiasıyla bir araya getirerek teşekkür belgesi takdim etti.

Kırklareli Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen programa, Vali Birol Ekici, Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yöneticileri, öğretmenler, LGS'de yüzde 1'lik dilime giren öğrenciler ve aileleri katıldı. Programda Vali Ekici, 2023 LGS sınavının genel değerlendirmesini yaparak Kırklareli'nin bu yıl daha başarılı bir sonuç elde ettiğini belirtti.

Başarıda öğrencilerin büyük payı olduğunu vurgulayan Vali Ekici, öğrencilere tebriklerini ileterek, onların gelecekte daha büyük başarılar elde edeceklerine inandığını söyledi. Ayrıca, bu başarıyı elde etmek için öğrencilerin uzun süreli çaba ve disiplinli çalışma gerektiğini ifade etti. Kırklareli'nin eğitimde her geçen yıl daha iyi bir noktaya geldiğini ancak daha ilerlemek için daha yolunun olduğunu belirten Vali Ekici, öğrencilerden tercihlerinde Kırklareli'deki liseleri seçmelerini istedi.

Programın sonunda öğrencilere teşekkür belgeleri veren Vali Ekici, ailelerle, öğretmenlerle ve milli eğitim camiasıyla sohbet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER