© Baykuş Haber

Lionel Messi, Paris Saint-Germainden ayrılıyor

PARİS SAİNT-GERMAİN TEKNİK DİREKTÖRÜ CHRİSTOPHE GALTİER, ARJANTİNLİ FUTBOLCU LİONEL MESSİ'NİN SEZON SONUNDA TAKIMDAN AYRILACAĞINI AÇIKLADI.

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Christophe Galtier, Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin sezon sonunda kulüpten ayrılacağını açıkladı. Fransa Ligue 1'in son haftasında Paris Saint-Germain, 3 Haziran Cumartesi günü sahasında Clermont ile karşı karşıya gelecek ve bu maç, Messi'nin Parc des Princes'teki son maçı olacak.

Galtier, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Futbol tarihindeki en iyi oyuncuyu çalıştırma şansı elde ettim. Clermont maçı, Lionel Messi'nin Parc des Princes'te son maçı olacak" ifadelerini kullandı.

Messi, PSG formasıyla 2021-2022 sezonundan bu yana toplam 74 maçta görev aldı, bu maçlarda 32 gol attı ve 34 asist yaparak önemli bir performans sergiledi. Ayrıca PSG ile iki kez Ligue 1 ve bir kez Fransa Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

35 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz yıl Katar'da düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nda Arjantin milli takımıyla şampiyonluk yaşamıştı. Messi'nin sonraki kariyer adımı futbol dünyası tarafından merakla bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER