© Baykuş Haber

Lojistiğin ilk tercihi Ağır Vasıta oluyor

MAKSİMUM MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ EN ÖNEMLİ MİSYONU EDİNEN BURSA AĞIR VASITA, LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN İLK TERCİHİ OLUYOR.

Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan Bursa Ağır Vasıta, lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Semih Lojistik'e 12 adet yeni nesil DAF çekici teslim etti. Semih Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Bulut, Bursa Ağır Vasıta ile olan işbirliklerinin dürüstlük temeline dayandığını vurgulayarak, "Bursa Ağır Vasıta, bize verdiği tüm sözleri eksiksiz yerine getirerek güvenimizi kazandı. İlişkimiz ticaretten çok dostluğa dönüştü. DAF markasına olan güvenimiz ve işbirliğimize olan inancımız tam. Artık marka tercihimizi DAF'tan, bayi tercihimizi de Bursa Ağır Vasıta'dan yana kullanacağız" dedi.

Güngör Bulut, uzun yıllardır kullandıkları DAF araçlarından memnun olduklarını ve özellikle uzun yol taşımacılığında dayanıklılık, düşük yakıt tüketimi ve güçlü performans gibi önemli özelliklere sahip olduklarını belirtti. Semih Lojistik olarak Türkiye'den Avrupa ülkelerine ekspres ve parsiyel taşımacılık yaptıklarını, ayrıca tehlikeli madde taşımacılığı da gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Ahmet Uğur ise müşteri memnuniyetini temel aldıklarını ve işbirliği yaptıkları firmaların tercih kaynağı olmanın gururunu yaşadıklarını dile getirerek, Semih Lojistik'e işbirliği için teşekkür etti ve yeni araçların hayırlı olmasını diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER