© Baykuş Haber

Luan Peres: “Umuyorum ki bu kazandığımız kupa gelecek diğer kupaların da habercisi olur”

FENERBAHÇE’NİN BAŞARILI DEFANS OYUNCUSU LUAN PERES, KAZANILAN KUPA İÇİN MUTLU OLDUKLARINI AKTARARAK, "UMUYORUM Kİ BU KAZANDIĞIMIZ KUPA GELECEK DİĞER KUPALARIN DA HABERCİSİ OLUR" DEDİ.

Fenerbahçe'nin başarılı defans oyuncusu Luan Peres, kulüp televizyonunda yayınlanan röportajında kazandıkları Türkiye Kupası hakkında konuştu ve gelecek hedeflere dair umutlarını paylaştı.

Luan Peres, Türkiye Kupası zaferinin takım için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirterek, "Umuyorum ki bu kazandığımız kupa gelecek diğer kupaların da habercisi olur." dedi. Fenerbahçe'nin her sezon tüm kulvarlarda şampiyonluk hedeflediğini vurgulayan Peres, "Bizler Fenerbahçe'de oynuyoruz ve her sezon şampiyonluk için sahaya çıkıyoruz. Önümüzdeki sezon da aynı hedefle mücadele edeceğiz." şeklinde konuştu.

Sakatlık sürecinin ardından sahalara dönmenin ve Türkiye Kupası'nı kazanmanın kendisi için özel bir anlam taşıdığını ifade eden Peres, takım arkadaşlarının ve teknik ekibin desteği sayesinde bu başarıya ulaştığını söyledi.

Ayrıca, yakın zamanda baba olacak olmalarının da kendisi için harika bir deneyim olduğunu paylaşan Peres, İstanbul'un kendileri için özel bir şehir olduğunu ve burada yaşamaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

Fenerbahçe'nin yeni sezon formalarının da çok güzel olduğunu belirten Peres, gelecek sezon daha fazla kupalar kazanmak istediklerini söyledi.

Son olarak, taraftarlara takımın her zaman şampiyonluk için sahada en iyisini yapmaya çalıştığını vurgulayan Peres, Süper Kupa ve diğer kulvarlardaki hedeflerine odaklandıklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER