© Baykuş Haber

Maçta başlayan asker polis aşkı nikah masasında noktalandı

BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR MÜSABAKASINDA TANIŞAN ASKER SEDAT KASAL VE POLİS MEMURU MERVE YAZICI, DENİZLİ’DE ÜNİFORMALARIYLA NİKAH MASASINA OTURDU.

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki maçta tanışan asker Sedat Kasal ve polis memuru Merve Yazıcı, Denizli'de üniformalarıyla dünyaevine girdi. Tekirdağ'da görev yapan asker Sedat Kasal ve İstanbul'da polis olarak görev yapan Merve Yazıcı, 2021 yılında Beşiktaş - Trabzonspor maçında bir araya geldi. Maç sırasında yan yana oturan bu ikili, aralarında başlayan sohbet sonrası birbirlerini daha yakından tanımaya karar verdiler. Zaman içinde ilişkileri gelişen Yazıcı ve Kasal çifti, bu özel bağlarını evlilikle taçlandırma kararı aldı. Kasal, kız arkadaşıyla birlikte Denizli'nin Çameli ilçesinde ilk adımlarını attı.

Nikah törenine Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve çiftin aileleri katıldı. Üniformaları giyen çiftin nikahını, mutlu günlerinde yanlarında olan Başkan Cengiz Arslan kıyarken, çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. İlişkileri Beşiktaş - Trabzonspor maçında başlayan çift, bu özel günlerini ömür boyu sürecek bir birliktelikle taçlandırdı. Düğünlerini sabırsızlıkla bekleyen çift, Beşiktaş - Trabzonspor maçında başlayan hikayelerinin uzun yıllar devam etmesini dilediklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER