© Baykuş Haber

Mağlubiyeti hazmedemeyince ortalığı bir birine kattılar

DENİZLİ’DE FUTSAL YILDIZLAR GRUP MÜSABAKALARI ÇERÇEVESİNDE DÜZENLENEN MAÇTA RAKİBİ BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'YE 7-2 SKORLA YENİLEN GÜLAY KAYNAK MESLEK LİSESİ TAKIMI SPORCULARI, MAĞLUBİYETİ KABUL HAZMEDEMEYİNCE ORTALIĞI RİNG ALANINA ÇEVİRDİ.

Denizli'de geçen ay düzenlenen lise öğrencileri arasındaki futsal grup müsabakası sonrasında yaşanan oyuncu kavgasının görüntüleri gün yüzüne çıktı. Görüntülerde, kavgayı ayırmaya çalışan bir kadın öğretmenin ezilme tehlikesi geçirdiği anlar yer aldı.

Denizli, Mayıs ayında Futsal Yıldızlar Grup Müsabakalarına ev sahipliği yapmıştı. Bu müsabakalarda yarı finallere yükselen takımı belirleyecek maç, Bahçeşehir Koleji ile Gülay Kaynak Meslek Lisesi arasında oynandı ve ev sahibi Bahçeşehir Koleji takımı 7-2'lik skorla galip geldi.

Ancak maç sonrası yaşanan sözlü tartışma, kısa sürede fiziksel bir kavgaya dönüştü. Olay, seyircilerin ve velilerin müdahalesiyle son buldu. Kavga anlarının cep telefonlarına yansıyan görüntülerinde, yaşanan arbede anları yer aldı.

Görüntülerin izleyicisi Raşit Sezgin, maçı heyecanla izlediklerini ve kavganın nasıl başladığını anlayamadıklarını belirterek, olayın nasıl bir anda patlak verdiğine şaşırdıklarını ifade etti. Bu tür olayların sporun ruhuna zarar verdiğini ve daha sağduyulu davranılması gerektiğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER