© Baykuş Haber

Mahalle ve çarşı bekçileri devriyelerini arttırdı

AFYONKARAHİSAR’IN EMİRDAĞ İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİNİN YANI SIRA MAHALLE VE ÇARŞI BEKÇİLERİ İLE GECELERİ DE İLÇENİN HUZUR VE GÜVENLİĞİNİN SAĞLANMASI İÇİN YOĞUN BİR MESAİ HARCIYOR.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde, gece saatlerinde huzur ve güvenliğin sağlanması için polis ekipleriyle birlikte mahalle ve çarşı bekçileri de yoğun bir şekilde çalışıyor. Emirdağ ilçesinde, mahalle ve çarşı bekçileri ile polis ekipleri, olumsuz olaylara karşı etkili bir mücadele yürütmek amacıyla geceleri sokak sokak ve cadde cadde devriyeye çıkıyorlar. Bu birimler, halkın can ve mal güvenliğini sağlama, çarşı ve mahallelerin güvenliğini temin etme görevini üstlenmiş durumdalar.

Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bekçi ve polis ekipleri, gece boyunca ilçenin farklı bölgelerini kontrol ederek görev yapıyorlar. Otomobiller, camiler, okullar, apartmanlar, mezarlıklar, parklar ve birçok farklı bölge sürekli olarak denetleniyor. Bu çalışmaların temel amacı, huzur ve asayişin sürekli olarak sağlanması ve olası olumsuz olayların engellenmesidir. Emirdağ ilçesinde gece nöbetlerini tutan bekçiler ve polis ekipleri, ilçenin güvenliği ve vatandaşların rahat bir şekilde yaşayabilmesi için gece gündüz demeden görevlerini sürdürmektedirler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER