© Baykuş Haber

Mahmut Arslandan Numan Kurtulmuşa kutlama mesajı

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı seçilen Numan Kurtulmuş'a bir kutlama mesajı gönderdi. Arslan, Kurtulmuş'un Meclis Başkanlığına seçilmesini coşkuyla kutladı ve TBMM'nin Türkiye'nin geleceği, huzuru, refahı ve birliği için önemli adımlar atacağına inandığını belirtti. Mesajında, Kurtulmuş'un kucaklayıcı ve sosyal diyaloga açık yaklaşımını övdü ve sivil toplum kuruluşlarının önerilerini dikkate alarak çalışmalar yapacağına olan inancını dile getirdi.

Arslan ayrıca Kurtulmuş'un geçmişte sivil toplumla yaptığı çalışmaları ve sivil toplumun gelişimine katkılarını takdir etti. Sivil toplum kuruluşlarının etkinliğini artırma konusundaki öncü rolünün TBMM Başkanlığı döneminde de devam edeceğine inandığını vurguladı. Yeni anayasa çalışmalarının sosyal diyalog anlayışı içinde sivil toplum örgütlerinin önerilerini dikkate alarak gerçekleştirilmesini ve özgürlükçü bir anayasanın hayata geçirilmesini temenni etti.

Arslan, Kurtulmuş'un TBMM Başkanlığı sürecindeki çalışmalarında başarılar diledi ve Türkiye'nin yüzyılın hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayacağına olan inancını yineledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER