© Baykuş Haber

Makam aracıyla kaza geçiren Kastamonu Belediye Başkanı Vidinlioğlu:

TRAFİK KAZASI GEÇİREN KASTAMONU BELEDİYE BAŞKANI OP. DR. RAHMİ GALİP VİDİNLİOĞLU, KAZADA İKİ KİŞİ YARALANDI, KENDİSİNİN DE KAFASINI ÇARPTIĞINI FAKAT BİR ŞEYİNİN OLMADIĞINI SÖYLEDİ.

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, makam aracının başka bir otomobile çarptığı kaza sonrasında yara almadan kurtuldu. Kaza, öğlen saatlerinde Ankara-Kastamonu karayolu Kayı köyü mevkiinde meydana geldi. Kastamonu Belediye Başkanı Vidinlioğlu, kaza sonrasında katıldığı Kastamonu Mahalli İdareler Birliği (KASMİB) toplantısında yaşanan olayı anlattı.

Vidinlioğlu, kazanın nasıl meydana geldiğini açıklarken, "Ankara dönüş yolunda seyir halindeyken tali yoldan çıkan başka bir otomobil, aracımıza çarptı. Kazada araç takla attı ve otomobilin sürücüsü ile eşi hafif şekilde yaralandı. Sağlık durumları iyi. Ben kaza anını gözlemledim. Kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldılar. Arabada ne kadar hasar oluştuğunu bilmiyorum. Kendim iyiyim, sadece kafamı çarptım, onun dışında herhangi bir sorunum yok. Allah beterinden saklasın" dedi.

Kaza sonrasında Başkan Vidinlioğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu ve kazayı yara almadan atlattığı belirtildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER