© Baykuş Haber

Malatyada Kurban Bayramı öncesi istişare toplantısı

HER YIL KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ALINACAK TEDBİRLER KAPSAMINDA DÜZENLENEN İSTİŞARE TOPLANTILARINDAN, 2023 YILI KURBAN BAYRAMI İSTİŞARE TOPLANTISI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FIRAT TOPLANTI SALONU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Her yıl Kurban Bayramı öncesi Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen istişare toplantıları bu yıl da Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıya, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyelerinin ilgili birim temsilcileri de katıldı. Bu toplantılar, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için alınacak tedbirlerin ele alındığı önemli bir platform olarak her yıl tekrarlanıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hanifi Acar, toplantının açılışında yaptığı konuşmada Kurban Bayramı'nın şimdiden hayırlı olmasını dileyerek, kurban hizmetlerinin sağlıklı ve hijyenik bir şekilde yürütülmesi için alınacak önlemleri görüşmek amacıyla toplandıklarını ifade etti. Acar, "Değerli hemşerilerimizin huzur içinde bayram geçirebilmeleri ve kurbanlarını hijyenik bir ortamda kesebilmeleri için ilgili birimlerle işbirliği içinde gereken görevleri paylaştık. Malatya'mızda huzurlu bir bayram yaşamayı diliyorum" şeklinde konuştu.

Toplantıda, ilgili birim temsilcileri, bayram öncesi alınacak tedbirler konusunda görüşlerini paylaştılar ve karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Bu tür toplantılar, Malatya'da bayramın huzur içinde geçmesini sağlamak adına büyük önem taşıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER