© Baykuş Haber

Malatyada parkların bakım ve onarımları sürüyor

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PARK BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞINA BAĞLI EKİPLER, PARKLARDA, DİNLENME VE REKREASYON ALANLARINDA KURULAN ÇADIRLARIN KALDIRILMASININ ARDINDAN BAKIM, ONARIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından parklarda ve dinlenme alanlarında kurulan çadırların kaldırılmasının hemen ardından bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başladı. Depremzede vatandaşların barınması için kurulan çadırların kaldırılmasının ardından parklarda bulunan banklar, kamelyalar, çocuk oyun grupları, park elemanları ve elektrik aydınlatma elemanlarının zarar gördüğü tespit edildi. Bu zarar gören alanların onarımı, yenilenmesi ve parkların eski haline getirilmesi için ekipler, yoğun bir çalışma temposuyla çalışmalarına devam ediyor.

Ayrıca, Millet Bahçesi'nde kurulan çadırların kaldırılması sonrasında zarar gören yeşil alan ve oturma gruplarının eski haline getirilmesi için çalışmalar da başlatılmış durumda. Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, bu çalışmaların depremzede vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasının ardından kentteki yeşil alanların eski görünümüne kavuşturulması için büyük bir özveriyle yürütüldüğü vurgulanmıştır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER