© Baykuş Haber

Malatyada üç ayrı kazada 3 kişi yaralandı

MALATYA’DA ÜÇ AYRI KAZADA: 3 KİŞİ YARALANDI

Malatya'da son zamanlarda yaşanan üç farklı trafik kazası, 3 kişinin yaralanmasına neden oldu. İlk kaza, Yeşilyurt ilçesi Çelisiz Mahallesi Seyhan Semercioglu Caddesi üzerinde saat 14.00 sularında meydana geldi. Bu kazada, A. B. tarafından kullanılan 44 ABM 244 plakalı otomobil, sürücü kontrolünün kaybedilmesi sonucu yol kenarındaki bir konteynere çarptı ve araç sürücüsü yaralandı.

İkinci kaza ise Havaalanı yolu 1. Organize kavşağında gerçekleşti. Bu kazada, M. E. (33) tarafından kullanılan 44 MA 2479 plakalı motosiklet ile A. Y. (51) tarafından yönetilen 55 EG 255 plakalı otomobil çarpıştı. Motosiklet sürücüsü kazada yaralandı.

Üçüncü kazaysa Malatya-Çelikhan karayolu üzerinde meydana geldi. Bu kazada, sürücü kontrolünü kaybeden bir otomobil takla atarak ters döndü ve araç sürücüsü yaralandı.

Tüm bu kazalarla ilgili olarak incelemeler başlatıldı. Trafik güvenliği önemlidir ve sürücülerin dikkatli olmaları, trafik kurallarına uymaları hayati önem taşır. Kazaların önlenmesi için herkesin sorumluluk sahibi olması gerekmektedir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER