© Baykuş Haber

Maliye Bakanlığından MATSOnun talebine olumlu cevap

MATSO BAŞKANI SEYDİ TAHSİN GÜNGÖR, MATSO OLARAK TALEPLERİ ARASINDA YER ALAN ŞANTİYELER İÇİN ŞUBE AÇILIŞI YAPILMADAN İLAVE İŞ YERİ OLARAK GÖSTERİLMESİNİN MALİYE BAKANLIĞI TARAFINDAN UYGUN GÖRÜLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, MATSO olarak dile getirdikleri bir talebin Maliye Bakanlığı tarafından olumlu karşılandığını belirtti. Güngör, son zamanlarda üyelerden gelen şantiyeler için şube açılışı yapılmadan ilave iş yeri olarak kaydedilmesi talebi üzerine Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nın uygun görüş bildirdiğini açıkladı.

MATSO Başkanı Güngör, üyelerin taleplerine yakından ilgi gösterdiklerini ve çözüm için çalıştıklarını vurgulayarak, bu konuyu TOBB aracılığıyla ilgili bakanlıklara ilettiklerini ifade etti. Güngör, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından kendilerine gönderilen yazıda, şantiyelerin şube niteliği taşımadığı ve ticaret siciline kaydının gerekmediği, vergi dairesi siciline kaydedilmesinin yeterli olduğu belirtildiğini söyledi.

Başkan Güngör, Maliye Bakanlığı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür ederek, Hisarcıklıoğlu'nun Manavgat iş dünyasının talep ve sorunlarını çözme konusundaki desteklerine vurgu yaptı. MATSO Başkanı, TOBB Başkanı'nın üyelerden gelen taleplerin çözülmesine yardımcı olduğunu ve bu konuda kendilerine büyük destek verdiğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER