© Baykuş Haber

Malkarada bayramlaşma programı

BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA, TEKİRDAĞ VALİSİ AZİZ YILDIRIM, KAYMAKAMI KEREM SÜLEYMAN YÜKSEL, İL EMNİYET MÜDÜRÜ MEHMET HAKAN FINDIK, İL JANDARMA KOMUTAN YARDIMCISI J. ALB. UĞUR DALGIÇ, 95. ZIRHLI TUGAY KOMUTANI RECAİ ATA, BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL, İLÇE EMNİYET MÜDÜR HASAN BASRİ KARAKUŞ, İLÇE JANDARMA KOMUTAN VEKİLİ KDM. BŞÇVŞ. MUSTAFA KIRANLIOĞLU, KURUM MÜDÜRLERİ, SİYASİ PARTİ VE STK BAŞKANLARI İLE GAZİLER KATILDI.

Kurban Bayramı vesilesiyle Malkara ilçesinde düzenlenen bayramlaşma programı büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Malkara Hükümet Binası önünde düzenlenen bu özel etkinliğe, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Uğur Dalgıç, 95. Zırhlı Tugay Komutanı Recai Ata, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Basri Karakuş, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Mustafa Kıranlıoğlu, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve gaziler katıldı.

Vali Aziz Yıldırım, Kurban Bayramı'nın tüm İslam dünyasına huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunarak katılımcıları ve Malkara halkını bayramları dolayısıyla tebrik etti.

Bayramlaşma programının sonrasında, il ve ilçe protokolü Malkara'da bulunan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek burada yaşayan huzurevi sakinleriyle bayramlarını kutladılar.

Vali Yıldırım ve protokol üyeleri, ardından Gazibey Mahallesi'nde yaşayan şehit korucu Medeni Özbay'ın ailesini ziyaret etti ve onlara Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

Son olarak, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, il ve ilçe protokolü ile birlikte 1974 yılında şehit olan Malkara'nın kahramanı Piyade Er Recep Bağrıyanık'ın annesi Fatma Bağrıyanık'ın ailesine başsağlığı dileklerini iletmek için Izgar Mahallesi'ni ziyaret etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER