© Baykuş Haber

Mamaklı hanımlar hünerlerini konuşturdu

MAMAK BELEDİYE BAŞKANI MURAT KÖSE, NENE HATUN AİLE MERKEZİ VE TENZİLE ERDOĞAN AİLE MERKEZİ’NİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU SERGİLERİ GEZDİ.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Nene Hatun Aile Merkezi ve Tenzile Erdoğan Aile Merkezi tarafından düzenlenen sergilere katıldı. Mamak Belediyesi'nin 19 Aile Merkezi'nin yıl sonu sergileri, Mamaklı kadınların el emeği eserleriyle renkleniyor ve her gün iki aile merkezinde yeni sergiler açılıyor.

Başkan Murat Köse, Nene Hatun Aile Merkezi ve Tenzile Erdoğan Aile Merkezi'nde sergilerin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Köse, kadınların özenle hazırladığı el işleri ve sanat eserlerini inceledi. Bu eserlerle gurur duyduklarını ifade eden Başkan Köse, aile merkezlerinin bu tür etkinliklerle topluma katkı sağladığını vurguladı. Başkan, "Sizlerin ortaya koyduğu bu eserlerle gurur duyuyoruz. Aile merkezlerini açma kararı almamızın ne kadar doğru olduğunu görmüş oluyoruz. Katkılarınız ve emekleriniz için hepinizi tebrik ediyorum" dedi.

Kursiyerler ise Mamak Belediyesi'ne ve Başkan Murat Köse'ye sağladıkları imkanlar için teşekkür etti. Sergilerde, dikiş nakış, rölyef, resim, oya, oyuncak yapımı gibi birçok sanatsal alanda üretilen eserler yer alıyor. Ziyaretçiler, bu el emeği ürünlere hayran kaldılar.

Başkan Köse ayrıca, aile merkezlerinde özel eğitim öğrencilerini ve oyun odalarını da ziyaret ederek, çocuklarla yakından ilgilendi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER