© Baykuş Haber

Manavgatta motosikletten düşen adam ağır yaralandı

MANAVGAT'TA MOTOSİKLETİ İLE SEYİR HALİNDE OLAN 60 YAŞINDAKİ ADAM, BİR ANDA DENGESİNİ KAYBEDEREK YÜZÜSTÜ ASFALT ZEMİNE DÜŞTÜ VE AĞIR YARALANDI

Manavgat’ta motosikleti ile seyir halinde olan 60 yaşındaki adam, bir anda dengesini kaybederek yüzüstü asfalt zemine düştü. Kazada ağır yaralanan adam hastaneye kaldırılırken, düşüş anları çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.


Olay, akşam sıralarında Manavgat’ın Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pazar alışverişini yaptıktan sonra 07 AZT 138 plakalı motosikleti ile evine dönmek isteyen İbrahim T. (60), sokakta seyir halindeyken bir anlık duraksamanın ardından devrildi. Sürücü yüzüstü asfalt zemine düşerek başını ve yüzünü çarptı. Kaza sonrası hareketsiz kalan sürücünün yardımına çevredeki vatandaşlar koşarken, zarar verme ihtimali nedeniyle müdahale etmekten kaçındı. İhbar üzerine olay yerine ulaşan 112 sağlık ekibi, İbrahim T.’yi ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırırken, yaralının durumu ağır olması nedeniyle Antalya’ya sevk edildi.


Sürücü kaskı olmasına rağmen takmadı


Öte yandan, motosikletin arkasındaki çantada bulunan kaskın, sürücü tarafından takılmadığı dikkat çekti. Olay, kask takmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Kaza anı ise çevrede bulunan bir güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER