© Baykuş Haber

Manavgatta yaz kurslarına büyük ilgi

MANAVGAT HALKI, MANAVGAT BELEDİYESİ İBRAHİM SÖZEN GENÇLİK MERKEZİ’NDE VERİLECEK OLAN YAZ KURSLARINA ÇOCUKLARINI KAYIT YAPTIRMAK İÇİN ADETA HÜCUM ETTİ.

Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde düzenlenen yaz kurslarına katılmak isteyen Manavgatlı aileler, kayıt yaptırmak için adeta sıraya girdi. Bu yaz döneminde 7-16 yaş aralığındaki çocuklar, ahşap boyama, rölyef, resim, kum sanatı, hızlı okuma, çini sanatı, Almanca ve tenis gibi farklı dallarda eğitim alma fırsatı bulacak.

Manavgat Belediyesi'nin düzenlediği bu yaz kursları, kişisel gelişime katkı sağlama amacı güden aileler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Aileler, Manavgat Belediyesi'nin kaliteli kurs ve eğitim hizmetlerini takdir ederek çocuklarının gelişimine önemli katkılarda bulunduğunu belirtti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise Manavgat Belediyesi'nin eğitim kurumlarına olan ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Çocukları daha donanımlı ve bilgili hale getirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Sözen, yaz dönemi kurslarına katılacak tüm çocuklara başarılar diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER