© Baykuş Haber

Manchester City taraftarları İstanbula geldi

İSTANBUL'DA 10 HAZİRAN'DA ATATÜRK OLİMPİYAT STADI'NDA OYNANACAK OLAN UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ İÇİN TARAFTARLAR, TÜRKİYE'YE GELMEYE BAŞLADI.

10 Haziran'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için futbolseverler Türkiye'ye gelmeye başladı. Finalde İngiliz ekibi Manchester City ile İtalyan temsilcisi Inter karşı karşıya gelecek. Maça sayılı günler kala bir grup İngiliz taraftar İstanbul Havalimanı'na geldi ve heyecanlarını paylaştı.

Manchester City taraftarlarından biri, "Kendi takımımı ilk kez Şampiyonlar Ligi Finali'nde izleyeceğim. Brezilya'dan buraya geldim ve bu yüzden çok heyecanlıyım. Zorlu bir maç olacak ama inanıyorum ki Manchester City şampiyon olacak ve bu tarihi anı burada yaşamak istiyorum" dedi.

Başka bir İngiliz taraftar ise şunları söyledi: "Gerçekten heyecanlıyım. Maçı sabırsızlıkla bekliyorum. İstanbul harika bir şehir. Umarım sonuç Manchester City lehine olur. Perşembe ve Cuma günlerini en iyi şekilde değerlendireceğim, İstanbul'un sunduğu güzellikleri keşfedeceğim ve Cumartesi günü City için iyi bir sonuçla ayrılmak istiyorum."

Başka bir taraftar grubu ise Manchester City'ye desteklerini göstermek için İstanbul'a geldiklerini belirterek, "Haydi Manchester City, İstanbul'dayız. Harika bir deneyim olacak. İlkay Gündoğan ve takım arkadaşlarına başarılar diliyoruz" şeklinde konuştular.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER