© Baykuş Haber

Mangala turnuvası büyük ilgi gördü

MANGALA TURNUVASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Mangala Turnuvası, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında büyük bir katılımla gerçekleşti. Turnuva, İbrahimli Spor Merkezi'nde düzenlendi ve yaklaşık 200 sporcu, 4 farklı kategoride yarıştı.

Mangala Turnuvası, sadece rekabeti teşvik etmekle kalmadı, aynı zamanda mangala oyununun stratejik ve taktiksel yönlerini geliştirme fırsatı sundu. Organizasyon boyunca dostluk ve fair-play ruhu ön plandaydı ve katılımcılar arasında güçlü bir dayanışma atmosferi oluştu.

Şehitkamil Belediyesi, turnuvaya katılan sporculara çeşitli ödüller ve hediyeler sundu. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, organizasyonun ardından yaptığı açıklamada, çocukları ve gençleri faydalı akıl ve zeka oyunlarıyla buluşturduklarını vurguladı. Başkan Fadıloğlu ayrıca, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Geleneksel Spor Etkinlikleri'nin büyük ilgi gördüğünü ve bu yıl 100 Geleneksel Spor Organizasyonu düzenleyeceklerini belirtti. Mangala Turnuvası, bu organizasyonların 41. etkinliği oldu ve Temmuz ayının sonuna kadar 46 organizasyonun tamamlanması planlanıyor. Akıl ve zeka oyunlarına olan ilginin her geçen gün arttığını söyleyen Başkan Fadıloğlu, organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER