© Baykuş Haber

Manisa BŞB’de Dorukhan’dan imza

MANİSA, (DHA) - Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde transferin hızlı takımı Manisa Büyükşehir Belediyespor, 30 yaşındaki guard Dorukhan Engindeniz’i kadrosuna kattı. Kariyeri boyunca Afyon Belediyespor, Eskişehir Basket, OGM Ormanspor, Türk Telekom ve son olarak Aliağa Petkimspor formalarını giyen Dorukhan Engindeniz ile 1 yıllık sözleşme imzanladı. Manisa BŞB iç ve dış transferde daha önce önemli hamleler yapmıştı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde transfer atağını sürdürüyor ve 30 yaşındaki yetenekli oyun kurucu Dorukhan Engindeniz'i kadrosuna dahil etti. Engindeniz, kariyeri boyunca Afyon Belediyespor, Eskişehir Basket, OGM Ormanspor, Türk Telekom ve son olarak Aliağa Petkimspor gibi önemli takımların formasını giydi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Dorukhan Engindeniz ile 1 yıllık bir sözleşme imzaladı. Bu transferle birlikte Manisa BŞB, hem iç transferde hem de dış transferde önemli hamleler yaparak gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturma yolunda ilerliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER