© Baykuş Haber

Manisa FK Muhammed Enes’i bitirdi

MANİSA, (DHA) - Geride kalan 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak zirve yarışına ağırlığını koyan 1’inci Lig ekibi Manisa Futbol Kulübü, forvet oyuncusu Muhammed Enes Kiprit’i kadrosuna kattı. Son olarak Almanya’nın FC Kaiserslautern takımında görev alan 24 yaşındaki oyuncu, 3 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan Muhammed Enes, ”Manisa Futbol Kulübü forması giyeceğim için heyecanlıyım. Burada güzel işler yapıp Takımımın başarısına katkı

Manisa Futbol Kulübü, son dönemde elde ettiği başarılarla dikkat çeken bir takım olarak zirve yarışına odaklanıyor. Geride kalan 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek istikrarlı bir performans sergileyen kulüp, kadrosunu güçlendirmek için önemli bir hamle yaptı. Almanya'nın FC Kaiserslautern takımında görev alan 24 yaşındaki forvet oyuncusu Muhammed Enes Kiprit'i kadrosuna kattı.

Muhammed Enes Kiprit, Manisa Futbol Kulübü ile 3 yıllık resmi bir sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Muhammed Enes, bu yeni macerası için heyecanlı olduğunu dile getirdi. Formasını giydiği kulüp için güzel işler yapmak ve takımının başarısına katkı sağlamak istediğini belirten oyuncu, sezon sonunda hedeflerine ulaşacaklarına inandığını ifade etti.

Manisa Futbol Kulübü, Muhammed Enes Kiprit'in katılımıyla güçlenerek zirve yolunda ilerlemeye devam edeceğe benziyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER