© Baykuş Haber

Manisa FK, Oğuz Gürbulak ile anlaştı

MANİSA FUTBOL KULÜBÜ, TECRÜBELİ ORTA SAHA OYUNCUSU OĞUZ GÜRBULAK’I KADROSUNA KATTI. İMZA TÖRENİNDE KONUŞAN OĞUZ GÜRBULAK, “MANİSA FUTBOL KULÜBÜ’NÜN HEDEFLERİNİ HEP BİRLİKTE BAŞARMAK İÇİN BURADAYIM” DEDİ.

Manisa Futbol Kulübü, deneyimli orta saha oyuncusu Oğuz Gürbulak'ı kadrosuna dahil etti. İmza töreninde konuşan Oğuz Gürbulak, "Manisa Futbol Kulübü'nün hedeflerini birlikte başarmak için buradayım" dedi.

Manisa Futbol Kulübü, Ümraniyespor'dan ayrılan orta saha oyuncusu Oğuz Gürbulak ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan da imza törenine katıldı. Yeni transfer Oğuz Gürbulak, imza töreninde şunları söyledi: "Manisa Futbol Kulübü'nün bir parçası olmaktan mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte hedefimiz olan Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Manisa Futbol Kulübü'nün hedeflerini birlikte gerçekleştirmek için buradayım."

Başkan Aktan da Oğuz Gürbulak'a siyah-beyaz formayla başarılar dileyerek, "Oğuz Gürbulak, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de iyi bir performans sergiledi. Onu kadromuza kattığımız için mutluyuz. Tecrübesiyle takımımıza güç katacaktır. Kendisine Manisa Futbol Kulübümüzün formasıyla başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Oğuz Gürbulak, futbol kariyerine 1922 Konyaspor altyapısında başladı. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Samsunspor ve Ümraniyespor gibi önemli kulüplerde görev aldı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 28 maçta forma giydi ve takımının önemli bir parçası oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER