© Baykuş Haber

Manisada 40 ton kurban eti 6 bin aileye dağıtılacak

YUNUSEMRE BELEDİYESİ, KURBAN BAYRAMINDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADI. BAYRAM SÜRESİNCE YAKLAŞIK 6 BİN AİLEYE YAKLAŞIK 40 TON KURBAN ETİ DAĞITILACAK. DAĞITIMA YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET ÇERÇİ DE KATILARAK VATANDAŞIN BAYRAMINI KUTLADI.

Yunusemre Belediyesi, Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerini unutmayarak yaklaşık 6 bin aileye ulaşmak üzere 40 ton kurban eti dağıtma kararı aldı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bu yardım çalışmasına kendi katılımıyla vatandaşların bayramını kutladı.

Sosyal sorumluluk anlayışıyla hareket eden Yunusemre Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların bayramlarını bayram tadında geçirebilmeleri için çaba sarf ediyor. Yaklaşık 40 ton kurban eti, Yunusemre Belediyesi ekipleri tarafından bayram boyunca 6 bin aileye dağıtılacak. Başkan Mehmet Çerçi, bu yardım dağıtımına bizzat katılarak vatandaşların bayramlarını kutladı. Çerçi, hayırseverlere katkıları için teşekkür etti.

Başkan Çerçi yaptığı açıklamada, "Allah kestiğimiz kurbanları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Bayramlar, dayanışma günleridir. Yunusemre Belediyesi olarak bu bayramda da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. 102 büyükbaş ve 188 küçükbaş hayvan kurban ediyoruz. Geçen yıl yaklaşık 30 ton karkas et elde etmiştik. Bu yıl ise yaklaşık 40 ton karkas et hedefliyoruz. Elde ettiğimiz etleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Bize destek veren hayırseverlerimize ve bayram süresince mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER