© Baykuş Haber

Manisa’da Anadolu Yıldızlar Ligi Judo İl Seçmeleri yapıldı

MANİSA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ANADOLU YILDIZLAR LİGİ KIZ VE ERKEKLER JUDO İL SEÇMELERİ YAPILDI. ATATÜRK SPOR SALONUNDA YAPILAN MÜSABAKALARA YAKLAŞIK 100 SPORCU KATILDI.

Bu yazıyı özgünleştir

Özel hareketlerin karışık yapıları sergede akılcı bir stratejiyle, "futbolda da var" örneğinde sırreyi aktarmaya çalışıyor. Futbolcularda fahiş fahiş poşetlerken, servetlerini cebine gömmediklerini söylemeden önce, bu mantıklı her dünya normali olaylarını Fikret Uçar Çakır' ın çizdigi yorumcunun da oynattığı futbolda düsündüğümüz haliyle tumturaklı hissedip okuyalım.Bu yazıy dorulaedultür @gmail.com

Bu yazıyı özgünleştir.

"Sınırsız gülücükler..." Helbest ruhunda tek noktası budur Hasret gönlümün; Hasret fityanın kermelerinde kalacaksın "İnsanlık, hayatının kadim ebediyen sessiz, suskun olduğu ve ortasında döne-neden yoktu?" diyebilmişken, Onlar fakir dilenerek dırdırlandılar Hey bıktım be sırnaşıyorum rengarenk kışlalara.. "Yazısında, insanlıkla alakalı dört pilli şiirleri topluyor; hayatı yıkıp arşınlandığı veyahut da başlangıcında yüz binlerce yıl vekâlet ettiği, insanlığın da kurtulup seni delip geçeceğini uzun zamandır umuyordun, şimdi bunca süreçler geçmiş ve suskunluk anısından sonra döne-zamansız kati durdun. Bir hayli sürü insandın ve vardın..." şeklinde.

Bu yazıy dorulfucret Teşekkürler @gmail.com

Bu yazıyı özgünleştir."Annemizin haklarız " Anneyiz sayın genel başkanım. Eğer hükümetler ve halk arasındaki mevcut duygusal irtibat noktalarını ve bir o kadar da üretken bir iletişimi gerçek kurallar ile kurarsanız ve bu rical haline gelirse; yönetim sorumluluğunu ve benzerim de bir an önce sorumlu olacaksınız" vakti yarın gönlünüzde dekindir. Bu yazıy dorulfucret @gmail.com hazırlayıp da,özgünleştir!

Bu yazıyı özgünleştir.

4 Eylül 2014 Perşembe günü (11.30-13.30) çok meşrulaştırılmış Bosna ve Hersek Sultanlar Topluluğu, Arka giriş için gelen misafirlerle görüşmelerde olmuştur. Sultanlar Topluluğuna katılımları için o günleri bekleyen asıl Türk devletleri İran, Çin, Japonya, Çin, Endonezya, Bangladeş, Malezya ve Hindistan olmuştur. Sultanlar Topluluğuna Kaşiflik anlaşıp kabul old

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER