© Baykuş Haber

Manisada arazi anlaşmazlığında kan aktı: Amca yeğenini öldürdü

Manisa'ın Salihli ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle başlayan bir kavga, sonrasında silahların patlamasıyla trajik bir şekilde sonuçlandı. Olay, Dombaylı Mahallesi'nde yaşandı ve amca ile yeğenleri arasındaki anlaşmazlık yüzünden meydana geldi.

Meşur Gülmez (61) adlı amca ile yeğenleri Barış Gülmez (49) ve Ahmet Gülmez (50) arasındaki anlaşmazlık önce bir tartışmaya, ardından ise şiddetli bir kavgaya dönüştü. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine amca Meşur Gülmez, yeğeni Barış Gülmez'i av tüfeğiyle vurdu. Bu vurulma sırasında olaya tanık olan Ahmet Gülmez ise amcasına ateş ederek onu yaraladı.

Olayın duyulmasının ardından sağlık ekipleri ve jandarma, hemen olay yerine intikal etti. Sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaparak ağır yaralı Barış Gülmez ve amca Meşur Gülmez'i hastaneye sevk etti. Ancak Barış Gülmez, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Barış Gülmez'in evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Olayın ardından amca Meşur Gülmez ve yeğeni Ahmet Gülmez gözaltına alındı. Bu trajik olay, aile içi anlaşmazlıkların ne kadar tehlikeli sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER