© Baykuş Haber

Manisada çilek üretimine destek

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu'nun katılımıyla Köprübaşı ilçesinde gerçekleştirilen törende, 80 çilek üreticisine üretimlerinde kullanacakları 80 top malç naylonu dağıtımı yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınmayı desteklemeye devam ediyor. Üreticilerin gelirlerini artırmak ve ekonomiyi canlandırmak amacıyla çeşitli destekler sunan belediye, çilek üreticilerine üretimlerinde kullanılmak üzere malç naylonu dağıtmaya başladı. Yüzde 75 hibe desteğiyle başlatılan malç naylonu dağıtımı Köprübaşı ilçesiyle başladı ve 80 üreticiye 80 top malç naylonu teslim edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, yaptığı açıklamada, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak üreticilere destek vermeye devam ettiklerini ve kırsal kalkınmaya büyük önem verdiklerini belirtti. Başkan Usta, çilek üreticilerine yapılan malç naylonu desteğinin yanı sıra damızlık koç teslimlerinin de yakında başlayacağını ifade etti.

Törene katılan Köprübaşı Kaymakamı Görkem Nalçacı da Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal kalkınma alanındaki destekleri için teşekkürlerini iletti ve üreticilere verimli bir sezon diledi. Törende ayrıca diğer protokol üyeleri de üreticilere malç naylonlarını teslim etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER