© Baykuş Haber

Manisada kahreden kaza: Anne öldü, çocuğu ağır yaralandı

MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE YOLUN KARŞISINA GEÇMEYE ÇALIŞAN ANNE İLE ÇOCUĞUNA OTOMOBİL ÇARPTI. KAZADA ANNE HAYATINI KAYBEDERKEN, ÇOCUK İSE AĞIR YARALANDI.

Salihli ilçesinde meydana gelen acı bir kaza sonucu, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve çocuğuna bir otomobil çarptı. Bu üzücü kazada anne hayatını kaybederken, çocuk ağır yaralandı.

Kaza, İzmir-Ankara E96 karayolu Durasıllı Işıklı kavşağında gerçekleşti. İddialara göre, yolun karşısına geçmeye çalışan Gülbahar Çevik (27) ve 1 yaşındaki oğlu Mahmut Alp Çevik'e, Salihli'den Kula istikametine seyir halinde olan Esat K. (37) tarafından kullanılan 34 LC 9170 plakalı otomobil çarptı. Olayı görenlerin hemen bildirmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Kazanın etkisiyle sürüklenen anne ve oğlu, ilk yardımın ardından ilçedeki hastanelere sevk edildi. Mahmut Alp Çevik Salihli Devlet Hastanesi'ne, anne Gülbahar Çevik ise ilçedeki özel bir hastaneden Turgutlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ne yazık ki, anne Çevik, tüm çabalara rağmen Turgutlu Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kaza ile ilgili soruşturma sürerken, ağır yaralı Mahmut Alp Çevik'in ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Bu acı olayın tüm aileye ve çevresine büyük üzüntü yaşattığı bilinmektedir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER