© Baykuş Haber

Manisada Muaythai Zafer Kupası turnuvası sona erdi

MANİSA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ, TÜRKİYE MUAYTHAİ FEDERASYONU VE ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NİN KATKILARIYLA MANİSA’DA DÜZENLENEN 14. GELENEKSEL ŞEHZADELER MUAYTHAİ ZAFER KUPASI TAMAMLANDI.

Manisa'da düzenlenen 14. Geleneksel Şehzadeler Muaythai Zafer Kupası, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Muaythai Federasyonu ve Şehzadeler Belediyesi'nin işbirliğiyle başarıyla tamamlandı.

Turnuva, Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi ve sporcular şampiyonluk kupasını kazanmak için kıran kırana mücadele etti. Açılış törenine Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Muaythai Federasyon Asbaşkanı Şakir Bayramoğlu ve sporcular katıldı.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk açılış konuşmasında, turnuvaya katılan 9 ildeki 277 sporcunun Manisa'da ağırlanmasından mutluluk duyduğunu belirtti. Sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu vurgulayan Öztürk, organizasyona destek veren herkese teşekkür etti. Ayrıca Manisa'da son 5 yılda Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle 274 spor tesisi inşa edildiğini ve bu tesislerin gençler için yapıldığını ifade etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, turnuvanın düzenlenmesinin, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünde anlamlı olduğunu söyledi. Türkiye'nin gençleri ve sporcuları olarak kurtuluş günlerini unutmadıklarını belirten Çelik, tüm sporculara başarılar diledi.

Turnuva iki gün sürdü ve sonunda Manisa birinci, İzmir ikinci, Balıkesir üçüncü ve Amasya da üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara madalya ve kupaları antrenörleri tarafından takdim edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER