© Baykuş Haber

Manisadaki fabrika yangını 16 saattir devam ediyor

MANİSA’NIN YUNUSEMRE İLÇESİNDE DÜN SAAT 16.30 SIRALARINDA GERİ DÖNÜŞÜM TESİSİNDE BAŞLAYAN YANGIN 16. SAATİNİ GERİDE BIRAKTI. ONLARCA EKİBİN HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALESİNE RAĞMEN KONTROL ALTINA ALINAMAYAN YANGINDA EKİPLERİN MÜDAHALESİ DEVAM EDİYOR.

Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki geri dönüşüm tesisinde dün saat 16.30 sıralarında başlayan yangın, şu an 16. saati geride bırakmış durumda. Yangın, onlarca ekip tarafından hem havadan hem de karadan müdahale edilmesine rağmen hala kontrol altına alınamadı. Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan Muradiye Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Tekeli Geri Dönüşüm Tesisi'nde başlayan yangın, devam etmektedir. Bu yangın, yaklaşık 16 saat süren bir müdahalenin ardından hala kontrol altına alınamamış durumda.

Söndürme çalışmalarına Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, İzmir Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı 3 helikopter, 5 arazöz ve İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri katılıyor. Akşam saatlerinde helikopterlerin geri çekilmesiyle birlikte karadan itfaiye ekipleri ve iş makineleri yangına müdahale ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı 52 ekip ve 92 personel, yangınla mücadele için sabaha kadar çalıştı ve sabahın ilk ışıklarıyla birlikte çalışmalar daha da hızlandı. Yangını kontrol altına almaya çalışan ekipler, hala alevlerin yükseldiği tesiste hummalı bir çalışma yürütmektedir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER