© Baykuş Haber

Manisadaki uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı

MANİSA'NIN ŞEHZADELER İLÇESİNDE YAKALANAN 4 KİŞİNİN YAPILAN ÜST ARAMASINDA 4 PAKET HALİNDE SENTETİK KANNABİNOİD ELE GEÇİRİLDİ

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde gerçekleşen bir operasyonda, 4 kişi üst aramasında 4 paket sentetik kannabinoid bulunduğu gerekçesiyle yakalandı. Devam eden operasyonlarda gözaltına alınan 3 şüpheli, tutuklandı. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda Şehzadeler ilçesindeki şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 4 ayrı parçada toplamda 32,40 gram sentetik kannabinoid madde ele geçirildi. Dört şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken, bu şahısların uyuşturucu maddeyi satın aldığı kişilere yönelik yapılan aramalarda ise 3 ayrı parçada toplamda 43,45 gram sentetik kannabinoid madde ve 2 adet sentetik ecza hapı bulundu.

Bu olayla ilgili T.K. (20), K.Ç. (17) ve M.K. (35) adlı 3 şüpheli, uyuşturucu madde üretimi ve ticareti suçlamasıyla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli, tutuklandı. Bu operasyon, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımıyla mücadelede Manisa polisinin başarılı operasyonlarından biri olarak kayda geçti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER