© Baykuş Haber

Manisaya şehit ateşi düştü

İSTANBUL'DAN GEÇİCİ GÖREV İLE GİTTİĞİ HATAY'DA ÇIKAN TARTIŞMADA MESLEKTAŞI TARAFINDAN VURULARAK ŞEHİT OLAN KOMİSER YARDIMCISI SELİM SARIKAYA'NIN ACI HABERİ MEMLEKETİ MANİSA'DA YAŞAYAN AİLESİNE VERİLDİ.

İstanbul Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden geçici görevle Hatay Emniyet Müdürlüğü'ne gönderilen komiser yardımcısı Selim Sarıkaya (36), Hatay'da yaşanan bir tartışma sonucunda polis memuru M.S. tarafından vurularak şehit oldu. Bu acı haber, Sarıkaya'nın memleketi Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı Keçiliköy Mahallesi'nde yaşayan ailesine ulaştırıldı.

Şehidin ailesine acı haber verildiğinde, anne Saniye (59) ve baba Hasan Hüseyin Sarıkaya (64) büyük bir üzüntü yaşadı. Baba Hasan Hüseyin Sarıkaya fenalık geçirince, sağlık ekipleri tarafından ambulansa alındı. Şehidin baba evine Türk bayrağı asıldı ve taziye çadırı kuruldu. Taziyeye gelen akrabaları ve yakınları da duydukları acıya dayanmakta güçlük çekti.

Şehit Selim Sarıkaya, Kırklareli'nde ikamet ediyordu ve Aslı Sarıkaya (33) ile evliydi. Ayrıca, Alparslan (9) ve Polat Göktürk Sarıkaya (6) adında iki çocuğu bulunuyordu. Şehidin naaşı yarın öğle namazını müteakip Kırklareli'nde defnedileceği belirtildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Geçici olarak deprem bölgesi Hatay'da görev yapan Komiser Yardımcımız Selim Sarıkaya şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine, yakınlarına ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER