© Baykuş Haber

Manyasta uçurtma şenliği yapıldı

MANYAS’TA UÇURTMA ŞENLİĞİ YAPILDI

Manyas Gençlik ve Spor Müdürlüğü, ilçe stadında renkli bir uçurtma şenliği düzenledi. Şenlik, Manyaslı çocukların ve ailelerinin katılımıyla coşkuyla geçti. Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından sağlanan uçurtma malzemeleri çocuklara dağıtıldı ve onlar ailelerinin yardımıyla kendi uçurtmalarını hazırladılar. Ardından uçurtmalar, gökyüzüne özgürce bırakıldı.

Uçurtma şenliği sadece uçurtma uçurma etkinliği ile sınırlı kalmadı. Aynı zamanda ok atma, ip atlama ve golf gibi farklı oyunlar da düzenlendi. Şenlik boyunca çocuklar ve gençler eğlenceli aktivitelerle keyifli vakit geçirdiler. Akşam saatlerine kadar süren etkinlikte, katılımcılara lokma, kek ve meyve suyu gibi ikramlar da sunuldu.

Manyas İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kudret Eğen, bu etkinliği geleneksel olarak düzenlediklerini, ancak pandemi nedeniyle bir süre ara verdiklerini söyledi. Bu yıl tekrar başladıkları uçurtma şenliğinin özellikle anaokulu ve anasınıfı öğrencileri ve ailelerini hedeflediğini belirten Eğen, etkinliğin amacının baharı ailelerle birlikte karşılamak, çocuklarla keyifli zaman geçirmek ve tesislerini tanıtmak olduğunu açıkladı. Ayrıca, kamp döneminin başladığını ve bu etkinliklerin tanıtımının da bu şenlikte yapıldığını ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER