© Baykuş Haber

Marco Materazziden Süper Lige yeşil ışık

İTALYAN FUTBOLUNUN EFSANE OYUNCULARINDAN MARCO MATERAZZİ, SÜPER LİG’DEN TEKLİF GELMESİ HALİNDE TEKNİK DİREKTÖR OLARAK BURADA GÖREV ALABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ.

İtalyan futbolunun efsane isimlerinden Marco Materazzi, İstanbul'u çok sevdiğini ve daha önce birçok kez şehri ziyaret ettiğini belirterek, İhlas Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu. 2005 yılında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Liverpool - Milan finaline de atıfta bulunan Materazzi, o dönemde İtalyan takımının kazanamadığını ve umarım gelecek için farklı bir sonuç elde edeceklerini ifade etti.

Hakan Çalhanoğlu hakkında da olumlu düşüncelerini paylaşan Materazzi, Çalhanoğlu'nun Inter'de önemli bir oyuncu olduğunu ve büyük bir kaliteye sahip olduğunu söyledi. Ayrıca, Hakan Çalhanoğlu'nun büyük bir lider olduğunu ve taraftarlar tarafından sevildiğini vurguladı.

Süper Lig'den teknik direktörlük teklifi gelirse bunu düşünüp değerlendirebileceğini belirten Materazzi, İtalyan teknik direktörler Pirlo ve Montella'nın ardından Süper Lig'de görev yapmayı düşünüp düşünmediğine yönelik soruya "Neden olmasın? Eğer bir teklif gelirse neden olmasın?" şeklinde cevap verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER