© Baykuş Haber

Mardian Mall 4. yılını coşkuyla kutladı

MARDİAN ALIŞVERİŞ MERKEZİ 4. YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN MAVİ GRİ KONSERİ, YOĞUN KATILIM VE BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

Mardian Alışveriş Merkezi 4. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen Mavi Gri konseri, yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleşti.


Etkinlik öncesinde bir konuşma yapan Mardian Mall Alışveriş Merkezi Müdürü Mahmut Yıldızhan, alışveriş merkezinin dört yıldır Mardin’de perakendenin nabzını tuttuğunu vurguladı. "Keyifli alışveriş" sloganıyla yola çıktıklarını belirten Yıldızhan, bu süreçte Mardin ve bölgede birçok ilki hayata geçirdiklerini ifade etti. Yıldızhan, "Dört yılda Mardinli hemşerilerimizin büyük teveccühü ile karşılaştık. Bünyemizde barındırdığımız dünya markalarıyla; giyimden gıdaya, tekstilden kozmetiğe, teknolojiden hırdavata, eğlenceden sinemaya kadar pek çok alanda en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştık. Bugün siz değerli ziyaretçilerimizle 4. yılımızı kutlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz," diye konuştu.


Konser öncesi DJ Ramazan Karakaş’ın performansı, ziyaretçilere enerjik anlar yaşattı. Ardından sahne alan Mavi Gri grubu, Mahmut Yıldızhan tarafından kendilerine hediye edilen Mardinspor formalarını giyerek performanslarını sürdürdü. Grup, formalarıyla sahnede sergiledikleri muhteşem performansla dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.


Mardian Mall’ın 4. yıl kutlamaları, müzik, eğlence ve coşkunun iç içe geçtiği bu etkinlikle Mardin’in zengin kültürel dokusunu bir kez daha gözler önüne serdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER