© Baykuş Haber

Markette ürünleri poşete doldurup ödeme yapmadan çıktı

Akif ÖZALP/SİİRT,(DHA)- SİİRT’te kalabalık bir marketten yaklaşık 2 bin TL değerinde ürünü poşetlere doldurup kasadan para ödemeden çıkan kadın güvenlik kameralarına yansıdı. Marketin müdürü Sevgi Toprak, şüpheliye seslenerek ürünleri ya da ürünlerin parasını getirdiği takdirde şikayetçi olmayacaklarını söyledi. 

Olay, 19 Haziran tarihinde akşam saatlerinde Kooperatif Mahallesi Turan Beyazıt Caddesi'nde bulunan Recep Kaya'ya ait markette meydana geldi. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülere göre, bir kadın, müşteri yoğunluğunun olduğu bu markette alışveriş poşetlerini ürünlerle doldurdu. Ancak, bu kadın daha sonra aldığı ürünlerin ücretini ödemedi ve elindeki poşetlerle marketten ayrıldı. Market çalışanları, bu ödeme yapılmadığını fark etti.

Marketin müdürü Sevgi Toprak, "Kamera kayıtlarımız elimizde mevcut. Bu nedenle bu kişiye sesleniyoruz; eğer ürünlerin bedelini ödemezse suç duyurusunda bulunacağız. Kendisi yaklaşık olarak 2 bin TL değerindeki alışveriş poşetlerini ödeme yapmadan çıkardı. Ürünleri teslim etmesi veya ödeme yapması gerekiyor. Aksi takdirde suç duyurusunda bulunacağız. Son bir ay içinde mağazamızda benzer olayların arttığını gözlemledik. Artık bu tür durumları görmezden gelemeyiz, çünkü emeğimizin kaybolmasını istemiyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER