© Baykuş Haber

Marmaris İçmeler tesisinde çalışmalar başlıyor

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MARMARİS İÇMELER SAHİLİNDE BULUNAN TESİS İÇİN HAZIRLADIĞI PROJEYE YÖNELİK İHALE SÜRECİNİ TAMAMLAYARAK YÜKLENİCİYE YER TESLİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Marmaris İçmeler Mahallesi'nde yer alan ve Büyükşehir Belediyesine devredilmesi uzun bir hukuki süreç gerektiren tesisin proje onay işlemleri tamamlanmış ve 19 milyon 465 bin TL'lik yapım işine başlanıyor. Bu projenin kapsamında, tesisin sahil kısmında düzenlemeler yapılacak ve kafe, eğitim binası, plaj alanları ve otopark gibi alanlar oluşturularak hizmete sunulacak.

Proje onaylarının tamamlanmasının ardından, Muğla Büyükşehir Belediyesi hemen çalışmalara başladı. İhale süreci de gerçekleştirilerek yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Bu proje, çevre düzenlemesi ve sosyal alan düzenlemeleri içerecek şekilde planlanıyor.

İlk etapta kıyı bölgesinde güvenlik binası yenilenecek, 2 adet eğitim binası, büfe, tuvaletler ve çevre düzenlemeleri gerçekleştirilecek. Bu çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanmasının ardından tesis, vatandaşlara hizmet sunmaya başlayacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER