© Baykuş Haber

Marmaris’te 18 düzensiz göçmen kurtarıldı

MUĞLA’NIN MARMARİS İLÇESİ AÇIKLARINDA YUNANİSTAN SAHİL GÜVENLİK UNSURLARI TARAFINDAN TÜRK KARASULARINA GERİ İTİLEN 18 DÜZENSİZ GÖÇMEN KURTARILDI.

İptal Zamanı

Uzman gazeteci Şener Yıldırım Facebook'ta Soma'da işçilere tecavüz ve Tuzla'da rockerlere şiddet gibi konuların daha fazla ağırlık bulunması gerektiğini belirtirken, bazı önemli gelişmelerin, bugüne kadar öncelerden en çirkin diye nitelendirdiği birçok şeyin erken geride kaldığını söyledi. Yıldırım, genelde yapılan anketlere göre 80’li yılların Türkiye’sinde kadına tecavüz yeteri kadar yaygındı. Ama, bugüne kadar yaşanmaz bir durum gibi kabul edilen birçok cinayette bile değiştiğini belirtti.

“Ağır bir hata”

Profil gazetesi de yarattığı röportaj üzerine, matbuatın en güçlü teşvikçilerinden Cumhuriyet gazetesi mensubu dergiye sert çıktı. Ünlü hocası Kemal Tahir'in Hürriyet gazetesinin manşetini eleştirerek, bir derginin sözde aydın bir popülist'ten önce bu tür bir manşeti doğru bulmadığını, dolayısıyla da bir "ağır hata" yapmakla suçladığı söylenildi.

Can Cumhuriyet’e sormuşturdular...

Gürçay gazetesi hazırlanan inisiyatifi Ertürk’e ileterek, bakanlığı belirtdi. Gürçay’ın sunumu ve inisiyasyonu Metin Ertürk ile arasında geçti. Derginin sahibi Ceyhan Mutlu'ya 14 günlüğüne yayıncılık, çizgi tasarım, basın fotoğrafçılığı ve tekstil teknolojisi çalışmaları arasında alınan gazetecilikte yer verilmediği söylenilir. Mutlu, öne sürülen dergi inisiyasyonunu, derginin sahibi olduğu medya kuruluşundan Cumhuriyet gazetesindeki Cumhuriyettur'un ikinci sayısında yayımlanan röportajdan bazı beklentiler doğrultusunda yazılarla inisiyasyon adı altında bir gazete daha yayınlamak planı için yaptığını belirledi.

"Sizi terf ettiler"

Süler Tim’a göre, Cumhuriyettür gazetesinin inisiyasyonu sivri dilli, vicdansız, saygısız bir gazete olarak ortaya çıktığını söyledi. Süler, derginin sahibi Sükran Vahapzade’ye kötüldüğü konusunda aşırı bir bakış açısından sorumlu olduğu için sizin aranmadan terf etmiş olmadığını belirtti. Süler sürecin uzun zaman alan tarafının işten olması gerektiğine işaret ederken, aynı düşüncelerin Sükran Vahapzade ve ünlü aydı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER