© Baykuş Haber

Marmariste müzik şöleni

MARMARİS’TE MÜZİK ŞÖLENİ

Berlin Filarmonik Piyano Dörtlüsü, Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Marmarisli sanatseverlerle buluştu. Festival, 02 Haziran tarihinde başlamış olup, konserler, sergiler, imza günleri ve söyleşiler gibi birçok renkli etkinlikle devam etmektedir. Festivalin Amfi Tiyatro'daki son konuğu ise Berlin Filarmonik Piyano Dörtlüsü oldu.

1985 yılında Berlin Filarmonik Orkestrası'nın oda müziği topluluğu olarak kurulan ve 30 başarılı yılın ardından 2015 yılında nesil değişikliği yaşayan Berlin Filarmonik Piyano Dörtlüsü, Marmaris Amfi Tiyatro'da muhteşem bir konser verdi. Dörtlü, klasik, romantik ve modern dörtlülerin yanı sıra henüz keşfedilmemiş eserlerin de yer aldığı özel bir repertuar sunarak dinleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Konser, Marmaris Belediye Başkanvekili Hasan Yaylalı ve meclis üyesi Ali Aygün gibi önemli isimlerin de katıldığı bir topluluk tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Ayrıca, müzisyenler gecede, kendileri için özel olarak yazılan bir eseri Marmarisli sanatseverler için seslendirerek etkileyici bir jestte bulundular.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER