© Baykuş Haber

Marmariste orman yangınında bulunan ceset Belçika vatandaşı çıktı

MUĞLA’NIN MARMARİS İLÇESİNDE GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÇIKAN ORMAN YANGININDA BULUNAN ERKEK CESEDİNİN 32 YAŞIDAKİ BELÇİKA VATANDAŞI KHİARİ MOHAMMED'E AİT OLDUĞUNU BELİRTİLDİ. YANGINDA BULUNDUĞUNDA ÇANTASI VE EŞYALARI TAMAMEN YANDIĞI İÇİN BİLGİLERİNE ULAŞILAMAYAN TALİHSİZ ADAMIN KESİN KİMLİK TESPİTİ İÇİN, AİLESİNE ULAŞILIP DNA TESTİ YAPILACAK.

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki orman yangınında bulunan erkek cesedinin kimliği açıklandı. 32 yaşındaki cesedin Belçika vatandaşı Khiari Mohammed'e ait olduğu belirtildi. Cesedin kimlik tespiti için ailesiyle iletişime geçilerek DNA testi yapılacağı ifade edildi.

Marmaris'e bağlı Sarıana Mahallesi'nde meydana gelen orman yangını sonucunda bulunan erkek cesedi, olayın araştırılması için iki Cumhuriyet Savcısı tarafından inceleniyor. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kamera kayıtları ve seyahat belgelerini inceleyerek olayın aydınlatılmasına çalışıyor.

Yapılan incelemeler sonucunda cesedin 32 yaşındaki Belçika vatandaşı Khiari Mohammed'e ait olduğu tespit edildi. Cesedin yanmış olduğu, boğazındaki cismin çanta sapı olduğu belirlendi. Mohammed'in tatil için Marmaris'e gelip bir otelde kaldığı ve hastaneye başvurduğu öğrenildi. Ancak, olay günü yangın bölgesinde ne amaçla bulunduğu ve ölüm nedeni hala araştırılıyor.

Kimlik tespiti ve ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi için Mohammed'in ailesinden DNA örneği alınacak ve Belçika Konsolosluğu ile işbirliği yapılacak. Soruşturma ise devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER