© Baykuş Haber

Marmariste ‘Yeni Türkü rüzgarı esti

MUĞLA (İHA) - MÜZİK HAYATLARINDA 46. YILINI GERİDE BIRAKAN YENİ TÜRKÜ GRUBU MARMARİS’TE MKSF’23 ÇERÇEVESİNDE MUHTEŞEM BİR KONSERE İMZA ATTI.

Yeni Türkü grubu, müzik kariyerlerinde 46. yılını geride bıraktıktan sonra Marmaris'te unutulmaz bir konserle sanatseverlere keyifli anlar yaşattı. Grup, Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Atatürk Meydanı'nda sahne aldı ve bu muhteşem etkinlik ücretsiz olarak izleyiciye sunuldu. Konser saatine geldiğinde, Yeni Türkü efsaneleşmiş şarkısı "Maskeli Balo" ile sahneye çıktı.

Grup, sahnede "Bana Bir Masal Anlat Baba", "Vira Vira", "Aşk Yeniden", "Fırtına" gibi sevilen şarkılarını izleyicilerle birlikte söyleyerek unutulmaz anlar yaşattı. Konserleri Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Yeni Türkü'nün solisti Derya Köroğlu, bu özel etkinlik için Marmaris Belediyesi'ne, sponsorlara ve festival komitesine teşekkür etti. Köroğlu aynı zamanda Cumhuriyetin 100. yılını da hatırlatarak, "Atatürk, Cumhuriyet ve adalet ile kalın" mesajını iletti. Grup, yaklaşık 1.5 saat süren coşkulu konserlerini İzmir Marşı ile sonlandırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER