© Baykuş Haber

Mary Jane, Kdz. Ereğliyi coşturdu

ZONGULDAK'IN EREĞLİ İLÇESİNDE BU YIL 23. DÜZENLENEN ULUSLARARASI SEVGİ, BARIŞ, DOSTLUK KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ'NDE SAHNE ALAN MARY JANE ON BİNLERE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI.

Bu yıl 23. kez düzenlenen Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde büyük bir coşkuyla kutlandı. Festival kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Mary Jane, on binlere unutulmaz anlar yaşattı.

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen festival, her yıl olduğu gibi büyük ilgi gördü. Mary Jane'in sahne aldığı etkinlik, müziğe doyurucu bir deneyim sunan genç yeteneklerin yer aldığı bir geceye dönüştü.

Festivalde Mary Jane Müzik Grubu üyeleri, yani Begüm Yiğit, Arda Atılgan, İlker İnce ve Ömer Yiğit, yaklaşık 2 saat boyunca sahnede performans sergiledi. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, konser öncesinde grubun müzik yeteneklerini överek sanatçıları selamladı.

Başkan Posbıyık ayrıca, on binlerle birlikte Ereğli'nin il olması için tezahüratta bulunarak festivalin coşkusunu artırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER