© Baykuş Haber

MASKİ bir mahallenin daha alt ve üst yapısını yeniliyor

MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, KÖYDEN VE BELDE DURUMUNDAN MAHALLEYE DÖNÜŞEN YERLEŞİM YERLERİNİ SAĞLIKLI ALTYAPIYA KAVUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şatırlar Mahallesi'nde altyapı çalışmalarının başladığı 154 Mahalle Projesi kapsamında Saruhanlı ilçesini ziyaret etti. MASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, mahalle muhtarı Gürcan Eroğlu ile bir araya geldi.

Eski altyapının 25 yıl önce elle kazılarak döşendiğini ifade eden Mahalle Muhtarı Gürcan Eroğlu, çalışmalar için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.

Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir ise Manisa genelinde önemli altyapı yatırımları gerçekleştirdiklerini belirterek, kırsal mahallelerin merkez mahallelerden farkının kalmadığını vurguladı. Şatırlar Mahallesi'nde başlayan altyapı çalışmalarının kısa bir süre içinde tamamlanacağını ve vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Mahalle Muhtarı Gürcan Eroğlu da Başkan Cengiz Ergün'ün mahallelerine 15 milyonluk bir yatırım yaptığını ifade etti ve çalışmaların memnuniyetle karşılandığını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER