© Baykuş Haber

Maslakta esrarengiz çatışma kamerada

SARIYER MASLAK’TA BULUNAN LÜKS BİR SİTENİN İÇİNDEKİ KAFEYE GELEN MOTOSİKLETLİ İKİ KİŞİ KAFENİN İÇİNE DOĞRU PEŞ PEŞE ATEŞ ETMEYE BAŞLADI. O SIRADA KAFEDE OTURAN 6 İSVEÇLİ SİLAH ÇIKARIP ONLARA KARŞILIK VERDİ. ÇIKAN ÇATIŞMADA OLAYLA ALAKASI OLMADIĞI ÖĞRENİLEN AZERBAYCANLI E.A.(37) SAĞ BACAĞINDAN YARALANDI. POLİS EKİPLERİ 6 İSVEÇLİ İLE ONLARIN BİNDİĞİ ARACI KULLANAN K.K.’YI GÖZALTINA ALDI. İŞLEMLERİNİN ARDINDAN ADLİYEYE SEVK EDİLEN 6 İSVEÇ VATANDAŞINDAN 5’İ TUTUKLANDI BİRİ İSE DEPORT EDİLDİ. ŞOFÖR K.K. İSE SERBEST KALDI.

Sarıyer Maslak'ta bulunan lüks bir sitedeki kafeye, plakaları belirsiz iki motosikletli kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırganların kafeye açtığı ateşe karşılık veren 6 İsveçli, yaşanan çatışmada, olayla hiçbir ilgisi olmayan Azerbaycanlı E.A.'yı bacağından yaraladı. Saldırganlar hızla olay yerinden kaçarken, İsveçli müşteriler siyah bir minibüsle kaçtı.

Olayın ardından polis ekipleri inceleme başlattı ve işyerinin camlarında 7 mermi izi tespit edildi. Olay yerinde toplam 9 adet 9mm boş kovan bulundu.

Polis, saldırganları yakalamak için çalışmalara başladı ve Ayazağa Mahallesi'nde tescilli siyah bir araç buldu. Araç içinde şoför K.K. ile İsveçli 6 kişi yakalandı. Ayrıca, yapılan adres aramalarında çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

İsveçli şüphelilerden biri alınan ifadesinin ardından deport edilmek üzere yetkililere teslim edilirken, diğer 5 İsveçli tutuklandı. Şoför K.K. ise serbest bırakıldı.

Olaya karışan motosikletli şüphelilerin tespit edilmesi ve yakalanması için polis çalışmalarına devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER