© Baykuş Haber

Matematik Evinde yaz dönemi kayıtları başlıyor

TEPEBAŞI BELEDİYESİ MATEMATİK EVİ’NDE FARKLI TEKNİKLERİN UYGULANDIĞI YAZ DÖNEMİ MATEMATİK KURSLARININ KAYITLARI, 12 HAZİRAN PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLAYACAK.

Tepebaşı Belediyesi Matematik Evi, yaz dönemi matematik kursu kayıtlarına 12 Haziran Pazartesi gününden itibaren başlıyor. Bu etkinlik, Tepebaşı Belediyesi'nin her yaş grubundaki bireylere matematiği gerçek dünya ile tanıştırmayı amaçladığı bir girişimdir.

Matematik Evi, farklı öğrenme yöntemlerini kullanarak matematiği eğlenceli hale getirir. Katılımcılara origami, sözsüz ispatlar, materyal destekli ispatlar ve mantık problemleri gibi farklı yöntemlerle matematik öğrenme deneyimi sunar. Genellikle zorlu bir ders olarak görülen matematik, bu merkezde eğlenceli ve merak uyandırıcı bir deneyime dönüşür. İlkokul 2. sınıftan itibaren her yaşta katılımcıyı kabul eden bu merkezde kurslar ücretsiz olarak sunulur.

Eğlenceli Matematik, Materyaller ile Matematik, İspatlarla Matematik, Görme Engelli Bireyler için Matematik gibi çeşitli eğitim programları sunan bu merkeze kayıt olmak isteyenler, kayıt formuna duyuru görselinde yer alan QR kodu tarayarak ulaşabilirler. Kayıtlar 12 Haziran Pazartesi gününde başlayacak ve eğitimler 3 Temmuz Pazartesi gününde başlayacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER