© Baykuş Haber

Mavibahçe AVMde bıçaklanan genç hayatını kaybetti

İZMİR’İN KARŞIYAKA İLÇESİNDE BULUNAN MAVİBAHÇE AVM’NİN 3’ÜNCÜ KATINDAKİ KONSERDE SIRA KUYRUĞUNDA İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN KAVGADA BIÇAKLANAN 17 YAŞINDAKİ GENÇ, KALDIRILDIĞI HASTANEDE YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMAYARAK HAYATINI KAYBETTİ.

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki Mavibahçe AVM'de meydana gelen üzücü olayda, Emirhan Çakal'ın rap konseri için sıra kuyruğunda iki grup arasında çıkan kavgada bıçaklanan 17 yaşındaki bir genç, hastaneye kaldırıldıktan sonra tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay dün akşam saatlerinde Mavibahçe AVM'nin 3. katında gerçekleşti. Emirhan Çakal'ın konseri için kapı önünde sıra kuyruğu oluştu, ancak bu sırada iki grup arasında nedeni henüz belirlenemeyen bir tartışma başladı. Olayın büyümesiyle birlikte Doğan Çatal (17), B.B. (17) ve Y.K. (20) bıçaklandı. AVM'de bulunan diğer kişiler büyük bir korku yaşarken, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi ve olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Durumu ağır olan 17 yaşındaki Doğan Çatal, olay yerinde yapılan ilk yardımın ardından hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Konser iptal edildi ve Emirhan Çakal olayla bir ilgisi olmadığını belirterek iptal haberi sosyal medyada paylaştı.

Olayın ardından polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı ve C.C.A. (18), T.T. (18) ve S.S.Ç.'yi (17) gözaltına aldı. Soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER