© Baykuş Haber

Mavibahçe AVMde kanlı konser: 1i ağır 3 yaralı

MAVİBAHÇE AVM’DE KANLI KONSER: 1’İ AĞIR 3 YARALI

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bulunan Mavibahçe AVM'nin 3. katındaki bir rap konserinde sıra kuyruğu nedeniyle iki grup arasında çıkan kavgada 3 kişi bıçaklandı. Yaralılardan biri hastanede yaşam mücadelesi verirken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Mavişehir Mahallesi'nde bulunan Mavibahçe AVM'de meydana geldi. AVM'nin 3. katında düzenlenen "Çakal" adlı rap konseri için kapı önünde sıra kuyruğu oluştu. İki grup arasında yaşanan tartışma hızla büyüyerek şiddete dönüştü. D.C. (17), B.B. (17) ve Y.K. (20) isimli gençler bıçaklanarak ciddi yaralanmalar yaşadı. AVM'de bulunan diğer vatandaşlar büyük bir korku içinde kaldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan 17 yaşındaki D.C.'ye olay yerinde yapılan kalp masajı sonrasında sağlık ekipleri müdahale etti ve ardından 3 yaralıyı ambulanslarla Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesine götürdü. Ameliyata alınan D.C.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olayın ardından polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı ve C.C.A. (18), T.T. (18) ve S.S.Ç.'yi (17) gözaltına aldı. Soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER