© Baykuş Haber

Mazot kaçağını tamir ederken teknenin alev alması sonucu yaralandı

Abdullah YALÇIN/TEKİRDAĞ, (DHA)- TEKİRDAĞ’ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Barbaros Limanı’nda, Ali Demir, tamir ettiği fiber tekneye sızan mazotun bir anda alev alması sonucu yaralandı. Yanan tekne ise kullanılamaz hale geldi.

Barbaros Limanı'na bağlı Ali Demir'e ait fiber teknenin motorunda meydana gelen mazot kaçağı olayı, trajik bir yangına dönüştü. Demir, mazot kaçağını tamir etmeye çalışırken, teknenin içine sızan mazot aniden alev aldı. Yangınla mücadele etmeye çalışan Ali Demir, vücudunda yanıklar oluştuğu sırada alevlerin büyümesi nedeniyle denize atladı. Olayı gören çevredekiler hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İlk müdahale, limandan ayrılmaya hazırlanan bir feribottan geldi ve itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Ancak tekne kullanılamaz hale geldi.

Ali Demir, vücudundaki yanıklar nedeniyle acilen ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastaneye ulaştığında tıbbi müdahaleye hemen başlandı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis, olayın ayrıntılarını incelemeye devam ediyor. Bu olay, bir teknede meydana gelen mazot kaçağının ne kadar tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini gösteriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER